VietFOOD nabízí svým hostům kouzlo vietnamské kuchyně, která je jednou z nejzdravějších a nejchutnějších kuchyní na světe. Tradiční vietnamská jídla jsou pestrá, chuťově výrazná s velmi nízkým obsahem tuků a sacharidů a je to dáno tím, že ve vietnamské kuchyni je z velké části zastoupena zelenina, bylinky, maso a rýže.
Cílem našich kuchařů, je zachovat při přípravě jednotlivých pokrmů pro naše hosty, co nejčerstvější a přírodní chuť jídel. Hlavní ingrediencí využívané ve vietnamské kuchyni v sobě odrážejí polohu země a místní klima. Kromě množství buddhistických vegetariánských pokrmů jsou vietnamská jídla kombinující rozmanitých druhů zeleniny, bylin a masa. Ingredience se připravují na mnoha způsobů, jak je vaření, dušení nebo smažení. Vietnamská kuchyně je považována za jednu z nejzdravějších na světe.